دانشکده تغذیه و علوم غذایی آبمیوه طبیعی؛ نوشیدنی سالم یا منبع قند پنهان؟ 1404/09/24 دانشکده تغذیه و علوم غذایی تغذیه در کودکان مبتلا به یبوست 1404/09/24 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری جلسه مشترک دانشکده تغذیه و علوم غذایی با کمیته امداد استان فارس 1404/09/24 دانشکده تغذیه و علوم غذایی راهبرد جایگزینی میوه و سبزیجات به عنوان میانوعده و تأثیر آن بر شاخصهای سلامت کودکان دبستانی 1404/09/22 دانشکده تغذیه و علوم غذایی نقش نیتریت و نیترات در فرآوردههای گوشتی،سوسیس و کالباس و تاثیر آن بر سلامت انسان 1404/09/22 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه تخصصی تغذیه ورزشی و فناوریهای نوین لاغری 1404/09/22 دانشکده تغذیه و علوم غذایی گزارش مراسم تقدیر و تشکر به مناسبت روز حسابدار در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/09/17 دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم تقدیر و تشکر به مناسبت روز زن و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/09/17 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه آموزشی به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/09/17 دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از کتابداران دانشکده به مناسبت روز کتابدار 1404/09/17
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری جلسه مشترک دانشکده تغذیه و علوم غذایی با کمیته امداد استان فارس 1404/09/24
دانشکده تغذیه و علوم غذایی راهبرد جایگزینی میوه و سبزیجات به عنوان میانوعده و تأثیر آن بر شاخصهای سلامت کودکان دبستانی 1404/09/22
دانشکده تغذیه و علوم غذایی نقش نیتریت و نیترات در فرآوردههای گوشتی،سوسیس و کالباس و تاثیر آن بر سلامت انسان 1404/09/22
دانشکده تغذیه و علوم غذایی گزارش مراسم تقدیر و تشکر به مناسبت روز حسابدار در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/09/17
دانشکده تغذیه و علوم غذایی مراسم تقدیر و تشکر به مناسبت روز زن و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/09/17
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری کارگاه آموزشی به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) در دانشکده تغذیه و علوم غذایی 1404/09/17
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزاری مراسم تقدیر و تشکر از کتابداران دانشکده به مناسبت روز کتابدار 1404/09/17